ÅKONST i Lagan 14 augusti - 14 september.

Invigning sker den kl 14 augusti. Installationer vid hängbron av Heider Ali ( från Växjö),
vid bron mot Åbyskolan av Birgitta Heiling (Nöttja) samt vid bron mot hembygdsparken av Set Söderholm.

Ektofts auktion lördagen den 27 aug visning fr 9.00. Auktionsstart 10.00.

Lagandagen den 3 september 2016.

Vi utser "Årets Laganbo 2016".

Alla föreningar, företag och privatpersoner är välkomna att arrangera evenemang under Lagandagen.
På stationsområdet planerar vi en Smålandsmarknad 10-15. Knallar hälsas välkomna till denna folkfest.

TRÄFFAS OCH TRIVAS PÅ STATIONSOMRÅDET

Smålandsmarknad på Stationsområdet.Gratis Hoppborg. Popcorn och sockervadd säljes. Servering av korv, bröd, kaffe och kaka i kiosken.Thaimat.

Musik och underhållning

Kl. 11.00 Glädjespridarna
Kl. 11.30 Ehrling Lundberg "Tolkar Elves Presley"
Kl. 12.00 Årets Laganbo
Kl. 12.30 Berga kyrkokörer under ledning av Marie Hydbring
Kl. 13.30 Blå Band

Öppet hus Välkomna in!

Vattenkraftverket i Åby fyller i år 100 år och det firar Statkraft med att hålla öppet hus under dagen kl.10-15,
dessutom låter man vattnet forsa fritt mellan kl. 13 och 14.

Invigning, ”Förskolan Kullerbyttan”,kl 10, öppet hus 10-13 för visning av lokalerna

Familjecentralen har öppet 10-13 för lek, pyssel och fika

Lagans Samhällsförenings aktiviteter 2016.

Musik, teater och nöje, Hotell Takrasa, i Godsmagasinet.Datum, 25 juni. I, 2 och 3 Juli.

10 Juli.Familjeföreställning med Berättarnätet Kronoberg,i Godsmagasinet.

Juli Ektofts Antik och Auktion, i Godsmagasinet.

Lagandagen den 3 september. Årets Laganbo utses.

Konst & Design utställning. Rose-Marie Flårback konstnär och Finn Ostergaard Designer. Start lördagen den 10 september.

Adventskaffe den 5 december med Tomtesök, på stationsområdet.

Det finns möjlighet att hyra Stationshuset för fest eller liknande. Ring och boka 070-6260681.

Bäste Lagan-bor

Är du samhällsintresserad och vill vara med och påverka beslut som rör vårt samhälle, då är du rätt person
att komma med och arbeta aktivt i Lagans Samhällsförening. Vi behöver ha in fler aktiva medlemmar.
Tveka inte tag kontakt med någon i styrelsen, DU är välkommen att jobba med oss.

Ett stort TACK till alla Er som väljer att stödja oss genom att vara medlem i Lagans Samhällsförening
Medlemsavgifter familj 150 kr enskild 100 kr Bankgiro 5700-5001