LAGAN-DAGEN lördagen den 6 september 2014 kl 10-15, åttonde året.

Alla föreningar, företag och privatpersoner är välkomna att delta under Lagan-dagen med evenemang av olika slag.
På stationsområdet planerar vi en Smålandsmarknad. Knallar hälsas välkomna till denna folkfest.
Vi planerar också för LOPPIS i Godsmagasinet och på stationsområdet. Bord finns lediga för dem som är intresserade av att delta.
Ring 070-6260681 för att boka bord.

TRÄFFAS OCH TRIVAS PÅ STATIONSOMRÅDET

Smålandsmarknad på Stationsområdet. Loppis och hantverk i Godsmagasinet. QSTAR i Lagan sänker priset på drivmedel.
Gratis Hoppborg. Popcorn och sockervadd säljes. Servering av korv, bröd, kaffe och kaka i kiosken.Thaimat. Marknadskarameller.
Innotex och Täckfabriken, fabriksförsäljning i Bergtex lokal.

Musik och underhållning

Kl. 10.00 Puls i Lagan. Kl. 11.00 Barn och ungdomskören under ledning av Marie Hydbring,
Kl. 12.00 Röda Korset förevisar, hjärt och lungräddning. Kl.13.00 Berga spelmän sjunger och spelar.

Slussen i Lagan.

Högtidlig invigning av Pilgrimsträdgården och Bergastigen med "Skywalken", äger rum kl. 9.00.

Slussens Second hand butik och servering har öppet mellan kl. 10.00 - 14.00.

Mer information finns att hämta här.

Det finns möjlighet att hyra Stationshuset för fest eller liknande. Ring och boka 070-6260681.

Bäste Lagan-bor

Är du samhällsintresserad och vill vara med och påverka beslut som rör vårt samhälle, då är du rätt person
att komma med och arbeta aktivt i Lagans Samhällsförening. Vi behöver ha in fler aktiva medlemmar.
Tveka inte tag kontakt med någon i styrelsen, DU är välkommen att jobba med oss.

Ett stort TACK till alla Er som väljer att stödja oss genom att vara medlem i Lagans Samhällsförening
Medlemsavgifter familj 100 kr enskild 50 kr Bankgiro 5700-5001