Söndagen den 7 december TOMTESÖK med adventskaffe på stationsområdet i Lagan kl.15-17.

Lagans samhällsförening bjöd på adventskaffe med dopp, många kom och träffades och trivdes. Tomtesöket som startade runt 16.00 hade många
besökare som kom med önskelista till Tomtemor och Tomtefar.

Det finns möjlighet att hyra Stationshuset för fest eller liknande. Ring och boka 070-6260681.

Bäste Lagan-bor

Är du samhällsintresserad och vill vara med och påverka beslut som rör vårt samhälle, då är du rätt person
att komma med och arbeta aktivt i Lagans Samhällsförening. Vi behöver ha in fler aktiva medlemmar.
Tveka inte tag kontakt med någon i styrelsen, DU är välkommen att jobba med oss.

Ett stort TACK till alla Er som väljer att stödja oss genom att vara medlem i Lagans Samhällsförening
Medlemsavgifter familj 100 kr enskild 50 kr Bankgiro 5700-5001