S O M M A R L O V

Lagans Samhällsförenings Kulturpris 2014 delades ut på Berga Hembygdsgård den 6 juni

Nationaldagsfirandet på Hembygdsgården i Lagan lockade många besökare. Vädret var bra och Berga PRO underhöll med sång och musik.
Som tradition serverades en fika med en härlig bakelse.Bengt Jönsson Hembygdsföreningens ordförane tilldelades kulturpriset.
Bengt har god kunskap om gamla saker och han kan återställa dem i ursprungligt skick. Han har varit en drivande kraft vid renovering
och förnyelse av Hembygdsgården i Lagan. Bengt har intresse och god vilja att förvalta och bevara bygdens historia. Han är med andra ord en eldsjäl.

Lagans Samhällsförening planerade aktiviteter 2014.

Sept Lagan-dagen den 6 sept kl. 10.00-15.00. Plats Stationsområdet.
Nov Julmarknad med Tomtesök, på stationsområdet.

Det finns möjlighet att hyra Stationshuset för fest eller liknande. Ring och boka 070-6260681.

Bäste Lagan-bor

Är du samhällsintresserad och vill vara med och påverka beslut som rör vårt samhälle, då är du rätt person
att komma med och arbeta aktivt i Lagans Samhällsförening. Vi behöver ha in fler aktiva medlemmar.
Tveka inte tag kontakt med någon i styrelsen, DU är välkommen att jobba med oss.

Ett stort TACK till alla Er som väljer att stödja oss genom att vara medlem i Lagans Samhällsförening
Medlemsavgifter familj 100 kr enskild 50 kr Bankgiro 5700-5001