Välkomna till Europeiska trafikantveckan.

Onsdagen den 17 september 2014 kl.16-19.Plats, Stationsområdet i Lagan. Ljungby kommun anordnar Europeiska trafikantveckan, vilket anordnas på många
andra platser under samma tidpunkt. Syftet med trafikantveckan är att uppmuntra alternativa transportmedel till bilen, miljövänlig körning och trafiksäkra gator.

TEMA VÅRA GATOR VÅRT VAL.”Få plats som trafikant även om du inte har bil.”

Under onsdagen den 17 september kl. 16-19 kommer det att ske en del aktiviteter på Stationsområdet i Lagan. Bland annat prova att
köra i körsimulator, tipspomenad, prova att cykla på elcykel, memory spel för barn, utställning m.m.
Servering, korv med bröd, kaka och kaffe.

VÄLKOMNA

Det finns möjlighet att hyra Stationshuset för fest eller liknande. Ring och boka 070-6260681.

Bäste Lagan-bor

Är du samhällsintresserad och vill vara med och påverka beslut som rör vårt samhälle, då är du rätt person
att komma med och arbeta aktivt i Lagans Samhällsförening. Vi behöver ha in fler aktiva medlemmar.
Tveka inte tag kontakt med någon i styrelsen, DU är välkommen att jobba med oss.

Ett stort TACK till alla Er som väljer att stödja oss genom att vara medlem i Lagans Samhällsförening
Medlemsavgifter familj 100 kr enskild 50 kr Bankgiro 5700-5001